Agriturismo La China i Luogosanto

| november 18, 2011

En agriturismo mitt i Gallura belägen på en höjd med fantastisk utsikt över landskapet. Det är avskilt, lugnt och tyst. Bil rekommenderas. Gården drivs som ett aktivt lantbruk.

Agriturismo med utsikt

Ägorna till denna lantgård sträcker sig över 40 hektar av den galluresiska landsbygden. Besökaren slås av en strålande utsikt över en vacker dalgång som kröns av San Pantaleos spetsiga bergstoppar i fonden. Gården är strategiskt belägen för en vistelse i det nordöstra Sardinien. Byn Luogosanto ligger på 7 km avstånd och alla de vackraste platserna och stränderna ligger på 20-40 minuters avstånd med bil.

Boende

Gäster erbjuds boende med full komfort i en ung och internationell miljö. Gården har sex enrumslägenheter placerade så att de har panoramautsikt med egen ingång och veranda. Parkeringen ligger inom området nära boendet.

Varje lägenhet har kokvrå, kylskåp, vardagsrum med kamin eller öppen spis, privat badrum med dusch och luftkonditionering. Sovalkoven ligger en trappa upp på ett loft som är stort som ett rum. Lägenheterna är avsedda för två personer med möjlighet att bädda för ytterligare tre personer eller ställa in en barnsäng. Vi garanterar en vistelse i avskildhet och ro i harmoni med naturen.

Priser från 35 -45 € inklusive frukost.

Lägenhet med kokvrå och matplats

Den gamla lantgården

Lägenheter med terass och egen ingång

Den gamla lantgården

Huvudbyggnaden som är en gammaldags sardisk lantgård, ”stazzo”, är mötespunkten för alla gäster och det är där frukosten serveras. Simona och Valentina står till er tjänst och gör allt för att ni skall trivas. De delar gärna med sig av sina kunskaper och ger tips om de bästa restaurangerna i området, evenemang, fester och religiösa högtider. I byggnaden finns tillgång till Internet för gästerna och möjlighet att använda tvättmaskin.

La China är en ungdomlig och internationell miljö

Vinprovning och temakvällar

På kvällen serveras en aperitif och det är möjligt att få provsmaka typiska sardiska produkter och viner: utvalda sorter av traditionella sardiska ostar och korvar; traditionella sardiska kakor och bakelser tillsammans med ett glas moscatovin, ett glas ”vino passito” (ett dessertvin) eller någon av de traditonella sardiska likörerna.

  • Vinlista.
  • Säsongens frukter och grönsaker finns alltid
    tillgängligt.
  • Kvällstid ordnar vi regelbundet vinprovningar och
    temakvällar.

Ett urval produkter från gården

Aktiviteter

Gården har kontakt med lokala guider som organiserar exkursioner till fots, till häst eller till havs med båt för att skåda valar. Vi kan erbjuda våra gäster en avkopplande semester berikad med ett aktivt friluftsliv med trevliga utflykter och sportaktiviteter i ett praktfullt landskap i nära kontakt med  naturen. Allt för en ungdomlig, innehållsrik och dynamisk semester.

Landskapet har många fina promenadvägar

Språk

Vi talar engelska, franska och spanska.

För mer information och bilder, se hemsidan: www.agriturismolachina.com

Grotta - typisk för landskapet

Tags: ,

Category: Agriturismo - Bo på lantgård, Olbia, Costa Smeralda & Gallura

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates