Aldiola County Resort Hotel **** Sant’ Antonio Gallura

| november 19, 2011

Naturskönt och lugnt beläget men ändå med närhet till Costa Smeraldas stränder och nattliv ligger detta fyrstjärniga hotell omgiven av grönska i ett landskap präglat av åldriga korkekar.

Lantligt beläget hotell

Aldiola Country Resort Hotel ligger i Sant’Antonio i Gallura, beläget på en höjd med utsikt över sjön Liscia knappt två mil från kusten och Costa Smeraldas stränder. Från Olbia flygplats och hamn är det 29 km.

Aldiola County Resort är ett lantligt beläget hotell i närheten av orten Sant’Antonio i det klassiska Gallura. Här präglas landskapet av böljande skogar och buskvegetation där uråldriga korkekar och lustiga klippformationer har gett landskapet sitt särskilda prägel.

Nära till Costa Smeraldas stränder

Med Costa Smeralda menas stränderna i Cannigione, Laconia, Baja Sardinia, Porto Cervo, Liscia Ruja, La Celvia, Capriccioli, Romazzino, Rena Bianca, Razza di Juncu, Budelli, Spargi, Razzoli, Santa Maria. Dessa oförstörda vita och rosa sandstränder med sitt rena och klara vatten har gett denna del av Sardinien och Italien världsrykte.

Hantverkskunnande och kvalitet

Hotellet är byggt med tanke på att smälta in i landskapet och ta vara på de material och hantverkstraditioner som finns här. Arkitekturen är låg och påminner om de äldre lantgårdar som finns i landskapet. Rummen är gjorda med stil- och materialkänsla och nogrannt utvalda tyger, inredning och färgsättning.

Jordarna på Galluras högland är bördiga och det finns gott om vatten som kommer från källor i bergen eller från smältvatten. Här kan det bli kallt om vintrarna och de högsta bergen är alltid täckta med snö.

Aktiviteter

Hotell Aldiola organiserar en mängd utomhusaktiviteter: utflykter ”off road” i bergen med besök i grottor, vandringar,turer för mindre gruppermed land rover till Barbagia (centrala Sardinien) et.c. Hotellethjälperäven till vid uthyrning av båteller utrustning för vattensport.

DåHotell Aldiola ligger på landsbygden utanför de större turistorterna rekommenderas att hyra bil under vistelsen. Bil hyrs lämpligen i samband med ankomst till flygplatsen.

För mer information om hotellet och priser, gå till hotellets hemsida

Tags: , ,

Category: Hotell, Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates