B&B Janas i Olbia, prisvärt och centralt boende

| november 19, 2011

Bed & Breakfast är ett enklare boende som kostar mindre än ett hotell men täcker basbehovet för en trivsam semester: ett rum med tillgång till bad/dusch samt frukost. Till skillnad från agriturismo som alltid är ett aktivt lantbruk kan ett bed & breakfast ligga i staden.

B&B Janas centralt i Olbia

Via La Marmora 61
07026 Olbia
+39 339 1092836
+39 349 8728140
Web: www.janasaffittacamere.com
E-post: info@janasaffittacamere.com
 

100 meter från tåg- och busstationen i Olbia ligger detta B&B nära internationell flygplats och hamn (2 km). Janas Affitacamere ligger i Olbias äldre stadsdelar, med lugnt läge i bottenvåningen i ett äldre hus från början av 1900-talet. Samtliga rum har eget badrum och hotellstandard: luftkonditionering, satellit-tv, minikyl, hårtork samt gratis internet.

Trädgården

Inredningen är enkel men smakfull. Huset har två entréer: via Lamarmora 61 och via Mameli 5 som ansluter till en privat parkering. I husets trädgård finns en apelsin- och citronlund med bord och sittplatser. Värdparet tar hand om sina gäster med typisk sardisk gästfrihet.

Centralt beläget B&B i Olbia

Andra B&B i närheten

Lu Salconi. Endast 15 minuters avstånd från den berömda La Maddalena-arkipelagen, mellan orterna Palau och Bassa Cutena, finner du detta lantligt belägna bed & breakfast. För mer information, se hemsidan.

 

Tags: , , , , , , ,

Category: B&B

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates