Gå en språkkurs på Sardinien

| november 19, 2011

Välj kurs

Det finns flera arrangörer av språkkurser på Sardinien. En är apple languages med kurser i Alghero på den nordvästra kusten. Kurser finns i olika studietakt och intensitet, även specialkurser ges som affärsitalienska eller kurser för unga studenter (under 16 år).

I Alghero finns också Språkpunkten.se. Små klasser med max 6-8 personer i luftkonditionerade lokaler ger dig stora möjligheter att komma till tals och få lärarens uppmärksamhet på din språkutveckling.

Ytterligare en kursarrangör i Alghero är Pintadera, en liten och intressant skola som drivs av två kvinnor, Angela och Nicola. De för språkundervisningen utanför klassrummet, till marknader, gator och torg och restauranger, och du får bekanta dig med dofterna och smakerna och andas luften av Sardinien.

I Porto Torres, en kuststad i norra delen av ön, finns Language Point. Här finns stora möjligheter att kombinera språkundervisning med en aktiv semester. Kurser finns även i dykning, ridning, segling, tennis och vindsurfing. Samtliga arrangörer erbjuder en rad olika valmöjligheter, korta och långa kurser, intensivkurser, individuell hjälp, temakurser m. m. Och olika slags boenden. Såväl Alghero som Porto Torres erbjuder rika möjligheter till fritidsaktiviteter som sport och bad och utflykter.

Länkar
Språkpunkten.se 
Pintadera
LanguagesPoint 

Tags: ,

Category: Språk

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates