Hyra båt på norra Sardinien

| november 19, 2011

Upptäck Sardinien från den sköna kustsidan med båt eller varför inte vattenskoter? Det finns flera företag som hyr ut olika slags båtar och andra flytetyg och står till tjänst med besättning för den som önskar det.

Occhioni Rental Service Costa Smeralda
Porto Cervo: Case del Porto 33 (Molo Vecchio), tel.: 0789/909063
Cannigione: hamnen, Via Lungomare 2. Tel.: 0789 88413.
www.occhionirent.it

Occhioni Rental Service finns stationerade på ett fyrtiotal stränder eller kajer längs Costa Smeralda och erbjuder förutom båtturer uthyrning av båtar, skotrar, fyrhjulingar samt bilar. Här kan du även hyra dykutrustning och badleksaker för strandlivet.

Consorzio del Golfo
Cannigione: Via Lungomare A. Doria, 76 (hamnen)
Tel.: +39 0789 88418. Mobil: +39 335 7742392
www.consorziodelgolfo.it

Consorzio del Golfo erbjuder dagliga turer med sina båtar till La Maddalena-arkipelagen. Naturen som exkursionerna för dig till betraktas av många som en av de vackraste platserna på jorden. Turerna berikas av kunniga guider som berättar om geografi, historia och miljö. Besättningen är erfaren och båtarna är uppfyller enligt lagen ställda säkerhetskrav. Inkluderat i priset är en måltid. För mer information: se hemsidan.

Tags: , ,

Category: Båt

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates