Italiensk glass – glassbarer på Sardinien

| november 22, 2011

Gelateria l'Angolo i Cannigione

 

En äkta italiensk glass, gelato artigianale, är hemgjord och dagsfärsk och gjord på riktiga råvaror utan syntetiska smak- och färgämnen. Huvudingredienserna är mjölk, socker, grädde, ägg och naturliga smaker av mixad frukt, choklad eller nötter.

Arzachena (Costa Smeralda)

La Gelateria di Silvana Chenal
Arzachena. Viale Costa Smeralda 16c.
Tel. 348 9050431
E-post: silvanachenal@libero.it

Gelato artiginale av en riktig expert som följer traditionella recept. Silvana Chenals glassar är utsökta! Glassbaren ligger på huvudgatan in mot centrum från Porto Cervo. Utanför baren finns parkering med plats för buss. Arzachena är huvudorten på Costa Smeralda på nordostkusten.

 

Gelateria L’ Angolo
Cannigione. Via Lungomare A. Doria, 63 (hamnen)

Öppet från mars – september. Mars- maj: 15.00 – 21.00. Juni – augusti: 16.30 – 00.30. Glassen är hemgjord av färska råvaror från lokala producenter. Ägaren Pinna Daniele är en erkänd glasstillverkare.

Tags: ,

Category: Glass

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates