Residenza Capriccioli hotell på Costa Smeralda

| november 19, 2011

Trivsamt boende i skyddad natur ett stenkast från stranden. Här finns olika typer av boenden: b&b, bungalow, lägenheter, rum. Capriccioli Residenze är varken hotell eller lägenheter, snarare något mittemellan med tillgång till service och restaurang i närheten. Lämpligt för par och barnfamiljer.

Vid stranden Capriccioli

Capriccioli Residens är beläget på en halvö på Costa Smeralda, nära stranden Capriccioli. Här finns även andra stränder att välja mellan på promenadavstånd: Liscia Ruija, Spiaggia del Principe och andra vackra stränder med kristallklart vatten och vit sand.

Varje studio, bungalow etc. har egen trädgård eller privat terrass. I lägenheterna finns kök, TV, tvättmaskin, telefon, säkerhetsskåp, air condition.

Lägenhetshotell

Priserna är humana för ett enkelt och modernt boende lämpligt för barnfamiljen eller paret som söker avskildhet och vill ha möjlighet att laga egen mat. I närheten finns restauranger och närhet till golf och andra aktiviteter.

För mer information och bokning, se hemsidan:

www.residenzacapriccioli.com

 

Tags: ,

Category: Hotell, Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates