S. Teresa Gallura, Sardinien. Hyra båt och liten stuga för turer i skärgården

| november 17, 2011

Gör en utflykt med båt till La Maddalenas skärgård. Gialu Service ordnar dagsturer för enskilda och mindre grupper och hyr ut båtar med eller utan besättning. Paketpris: båt + liten stuga.

Uthyrning av båtar med eller utan besättning

Gialu Service verkar på nordöstkusten med service att hämta upp i de viktigaste hamnarna. Företaget hyr ut gummibåtar och segelbåtar med eller utan besättning och organiserar dagsturer med båt i skärgården.

De populäraste turerna går till den marina nationalparken La Maddalena utanför nordöstkusten, en av världens vackraste arkipelager med sitt kristallklara, turkosblå vatten och sina vita stränder. De stora öarna La Maddalena och Caprera och de mindre öarna Budelli (där det finns en rosa strand), Razzoli, Santa Maria, Spargi och Mortorio, erbjuder en ofattbart vacker naturupplevelse. Här görs även strandhugg för promenader på öarna. Turer kan utformas personligt för din grupp.

Hyra litet hus i Santa Teresa

Familjen eller den lilla gruppen har även möjlighet att hyra ett hus på landet i närheten av Santa Teresa till ett förmånligt pris. Paketpris, båt + hus. För mer information och priser, kontakta Luciana (talar engelska).

Köket i den lilla stugan.
Uteplats med öppen spis.

Sovrum med dubbelsäng och rymlig garderob.

Gialu Service
Loc. Marazzino
07028 S. Teresa Gallura (OT)
E-post: Gialu.service@tiscali.it
Telefon: +39 339 8149469


 

Tags: , ,

Category: Båt, Lägenhet

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates