5. Vad ska vi prata om?

| december 15, 2011

Att driva företag tillsammans med den man lever med innebär också att gå till sängs med sin kollega. Visst kan en flirt på jobbet vara uppiggande, men se till att inte ta med jobbet med hem.

Det finns ögonblick och platser då det faktiskt inte går för sig att prata jobb. Sängen är en sådan plats. Middagsbordet kan vara en annan. Bestäm er för några heliga tidpunkter och platser där ni inte är arbetskamrater först och främst utan man och hustru.

Risken är annars att ni inte bara tappar lusten för varandra utan också får svårt att hitta samtalsämnen utöver det gemensamma arbetet.

Vi har gjort middagsbordet till en sådan plats där vi bara undantagsvis pratar om Sardinia Focus. Vi kan tala om allt möjligt som har med Italien och Sardinien att göra, men inte om kunder som inte betalar i tid och måste påminnas eller hemsidan som måste fixas.

Tags:

Category: Annas blogg om företagande, Blogg

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates