Allt för livet till havs – butik i Arzachena

| december 19, 2011

Allt för båten. Allt för camping. Service och reparation av utrustning. Sportkläder i marin look.

SEALINE snc di Lucia Spano & Co.

Återförsäljare SLAM

Via Nazionale, 5
Cannigione
07021 Arzachena (OT).
Tel:
0789/88315

Arzachena ligger på nordostkusten och är huvudorten på Costa Smeralda. I denna butik hittar du allt du söker för din semester till havs. Butiken har alla kända kvalitetsmärken när det gäller utrustningen till din båt: maskiner, elektronik, säkerhetsutrustning, underhåll, flaggor m.m. Här kan du även få utrustning och maskiner reparerade eller underhållna. Butiken har utrustning för camping och kläder för livet till havs och land.

Tags:

Category: Båt, Shopping

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates