Hyra bil på Sardinien

| december 7, 2011

Att upptäcka Sardinien med bil är en utmärkt idé. Då tar man sig lätt till platser som kan vara besvärliga och tidsödande att ta sig till med allmänna kommunikationer.

Resande som kommer med Ryanair till Alghero hyr lämpligen en bil hos Hertz på flygplatsen. Ryanair har ett förmånligt avtal med Hertz. En bil kostar inte mer än ett par tusenlappar för en vecka. Vill man inte ha bil hela veckan går det utmärkt att vända sig till lokala biluthyrare på den plats där man bor.

Del Golfo Autonoleggio – Rent a car

Via Lungomare 43, Cannigione. Tel +39 0789/88459

Längs hamngatan i Cannigione, ett kustsamhället i Arzachena kommun, mittemot restaurang Entro Fuori Bordo ligger Del Golfo Autonoleggio som har bilar i små- och mellanbilsklass, även minibussar med nio säten. Pris per dag från 50 euro (obegränsad körsträcka, försäkring med stöldskydd samt moms inkluderat).

Tags:

Category: Transport

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates