Dorgali ny samarbetspartner

| februari 19, 2012

Foto: Antonio Fancello ©Dorgali kommun

 

Sardiniafocus har hittills skrivit mest om landskapet Gallura på nordostsidan med sin berömda kuststräcka Costa Smeralda. Arzachena kommun trodde tidigt på Sardiniafocus och har varit en god samarbetspartner i flera år. Tillsammans har vi ställt ut två gånger på TUR-mässan i Göteborg.

Framöver koncentrerar vi oss oss på centrala Sardinien som vi tror har mycket att ge svenska besökare. Dorgali kommun är först ut och är vår nya samarbetspartner 2012. En delegation på tio personer från kommunen kommer att besöka TUR-mässan 22-25 mars. Dorgali söker kontakt med arrangörer, reseledare, journalister och övriga med intresse av denna del av Sardinien. Kontakta oss för mer information.

Dorgali ligger i provinsen Nuoro i centrala Sardinien vid östra kuststräckan och är främst känd för sitt hantverk. Staden ligger inte långt från Golfo di Orosei med sina vackra vita sandstränder och undervattensgrottor.

Foto: Antonio Fancello ©Dorgali kommun

 

 

 

Tags: ,

Category: Blogg

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates