Så här hittar du på Sardinia Focus

| februari 25, 2012

Sardiniafocus fungerar precis som en blogg eftersom den är skapad med ett bloggverktyg. Det innebär att artiklar sorteras under kategorier och taggar. Längst upp finns en grå kategorimeny. Där finner du allt som rör företaget och vår kommunikation med omvärlden. Längre ned finns en svart kategorimeny. Där finns alla artiklar om Sardinien sorterade i huvudkategorier och underkategorier.

Taggarna knyter artiklarna till bestämda ord. Vi har valt att använda taggarna för att knyta materialet till platser. Ofta är det så att man söker information om en speciell plats, t ex en stad eller en berömd kuststräcka. Klickar man på taggen längst ned i artikeln kommer allt material i arkivet som berör den platsen upp. I taggmolnet i högerspalten finns en översikt över taggarna.

Texten har också länkar. Du känner igen en länk genom att den är blåfärgad och att den är aktiv, dvs när du rör med musen över texten syns en hand. Varje gång som vi skriver om ett ämne som berör andra artiklar på Sardiniafocus är texten länkad. Det gäller även vid hänvisningar till  hemsidor.

Vi vill gärna veta vad du tycker om Sardinia Focus. Genom att svara på vår enkät kan vi göra tidningen bättre. Det tar ungefär en minut.

Category: Blogg

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates