Club Hotel Spiga d’Oro i Budoni

| mars 22, 2012

Stranden i Budoni

Budoni är en badort 2 mil söder om Olbia. Nära centrum och med promenadavstånd från stranden (1,5 km),  ligger hotell Club Hotel Spiga D’Oro. Hotellet ligger i ett grönt och skyddat område om cirka 3 hektar med en vacker park och en liten sjö.

Avskilt läge med terrass och egen trädgård

Club Hotel Spiga d’Oro hyr ut rum  i små fristående hus  med plats för fem sängplatser. Husen har ett rum med en dubbelsäng på bottenvåningen och ett rum med två sängar på övervåningen samt möjlighet att ställa in en extrasäng. Rummen har standard som ett fyrstjärnigt hotell och är både lyxiga och traditionellt inredda i en stil med hantverkskänsla. Det finns luftkonditionering, litet kylskåp för baren, säkerhetsskåp, plasma-tv samt en stor veranda med trädgård. Idealiskt för barnfamiljer men populärt även hos ungdomar i mindre sällskap.

Fotbollsplan i området

Hotel Club Spiga d’oro – Strada Budoni – Ottiolu, 08020 Budoni (OT) | Tel. 0784/844639 – 335.1314152 – 338.3975656

 

Tags: ,

Category: Hotell, Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates