Hotell i Ogliastra, Nuoro och östkusten

| mars 27, 2012

Arbatax****

Arbatasar Hotel

Hotell på västkusten nära kommunikationer. Arbatax har en av Sardiniens viktigaste hamnar med förbindelse till fastlandet. Hotellet har 43 dubbelrum och en svit i ett separat hus i två våningar. Se hemsida för mer information, bilder och erbjudanden.

 

Barisardo

Hotel La Torre Sardegna ****

Hotellet ligger i Torre di Barì, 4 km från Barisardo på östkusten. Det är ett fyrstjärnigt hotell ett stenkast från stranden och omgivet av en trädgård. För mer information och bokning, se hemsidan (på tyska och italienska).

www.hotellatorresardegna.com

Oliena

Cooperativa Turistica ENIS ***

Detta hotell med anslutande camping drivs utifrån ett ekologiskt tänkande och är lämpligt för den som vill njuta av en aktiv semester med Sardiniens vackra natur inpå knutarna. Hotellet erbjuder all service för den som vill göra utflykter och guidade turer. Centret drivs av ett kooperativ som ägnar sig åt eko-turism.
Se hemsidan: http://www.coopenis.it/

Hotel Ristorante Bar Pizzeria Cikappa

Prisvärt hotell och restaurang med omsorgsfullt vald vinlista av regionala viner – vinkällare i anslutning till hotellet. Restaurangen serverar traditionella menyer från 25€ samt rätter á la carte. www.cikappa.it

Siniscola

Hotel Hibiscus***

Fräscht hotell i modern stil på Sardiniens östkust i La Caletta, en liten ort vid kusten nära Siniscola på lika avstånd från Olbia och Nuoro. Hotellet har utsikt över turisthamnen och har en rymlig swimingpool.

Se hemsidan för mer information och bilder

I La Caletta ligger även lägenhetshotellet Le Residence del Porto. Det är samma ägare som till  Hotel Hibiscus. På deras hemsida kan du ta del av bilder och information (italienska).

Hotel Vela Sole*** 

Rent och fräscht hotell enligt omdömen på Venere.com som grundar sig på användarnas recensioner. Detta prisvärda hotell med restaurang i Siniscola ligger lätt tillgängligt med bil från väg 125. Adress: Località Oreo, SS. 125 (orientale Sarda) – 08029 Siniscola (Nu) – Tel. 0784/877172 Fax. 0784/877172‎. Hemsida: www.hotelvelasole.it 

vela sole

 

Tags: ,

Category: Nuoro, Barbagia & östkusten

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates