B&B Il Lentischio i Cala Gonone, magnifik havsutsikt

| april 21, 2012
Köket i en av lägenheterna

Lägenheter med kokvrå

Lägenhet med kokmöjligheter och b&b

Il Lentischio erbjuder fina lägenheter med ett eller två sovrum och två till sex sängplatser. Lägenheterna har kokvrå och vardagsrum med bäddsoffa och satellit-tv. Det finns en terrass med bord och stolar där man kan sitta ute och äta och en trädgård med parkering. Il Lentischio har en magnifik utsikt över havet.

Frukostservering

Frukostservering finns för dem som hyr lägenhet med b&b. Frukosten är rejäl och serveras i frukostrummet på bottenvåningen.

Lägenhet med utsikt från terrassen mot Golfo di Orosei

Huset med havsutsikt omgiven av en trädgård

Gör utflykter i Cala Gonone med båt och till fots

Il Lentischio i Cala Gonone, Sardiniens östkust, ligger bara fem minuter från marinan varifrån man kan göra de mest fantastiska utflykter till fots eller med båt för att nå stränderna i Golfo di Orosei.  Avståndet till havet är 400 m fågelvägen, man går dit på 10 minuter.

Lokalt  och ekologiskt producerad mat

Boka en veckovistelse hos oss och du har möjlighet att göra längre utflykter inåt landet och se landsbygden i Dorgali, äta på agriturismon som serverar traditionella sardiska rätter, shoppa hantverk i Dorgali och köpa lokala produkter som ost, vin, olja, salami och lokalt producerad honung.

 

Handla i Cala Gonone och Dorgali: honung, bröd, inläggningar, grönsaker

Handla lokalt producerad mat och ät hemma!

 

Il Lentischio
Magnifik havsutsikt
Lentischio, 14 Cala Gonone
Tel/Fax: 0784.93326
giovanni.patt@tiscali.it

Då Il Lentischio inte har någon hemsida med möjlighet att göra bokningar, går det bra att kontakta Sardinia Focus. Skriv till anna@b-i.se och ange önskad tid. Vi kontaktar företaget och gör förfrågan om tillgänglighet.

Tags: ,

Category: B&B, Lägenhet

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates