Sardiniens vackra östkust – Ogliastra

| maj 11, 2012

Orörd natur och rikt utbud

Sardiniens östkust anses vara bland de vackraste och intressantaste platserna i Medelhavet, vild och bevarad från massturism, Det är ett magiskt land med hänförande naturscenarier i nationalparken Gennargentu med utflyktsmål som vandringar till berget Tiscali och dalen Gorruppu. Här finns också de extraordinära grottorna i Marmuri och kuststräckans många badorter med sina fantastiska stränder. Östkusten har någonting att ge under alla årstider.

På badorterna kan du räkna med ett rikt utbud av hotell och restauranger ett stenkast från havet. Det är boenden av olika slag från exklusiva villor till lägenheter och rum i valfri komfort och med rimliga priser. Du har möjlighet att organisera din semester på egen hand, i din egen takt och utifrån egna intressen för att upptäcka ett fascinerande land, rikt på historia och kultur.

Mer information (på engelska) om östra Sardinien – Ogliastra – finner du på webbsidan Ogliastra natura som berättar mer om området, hur du tar dig dit med båt och flyg samt hotell, restauranger m.m.

Vi hänvisar även till Time in Sardegna, en organisation för enskilda näringsidkare i den här regionen som samsas om en webbsida där bokningar av rum, lägenheter och villor kan göras.

Time in Sardegna har ett kontor i Tortoli som är en form av turistbyrå. Där ges information och service till gästerna. Gå in på deras sida för information om saker att göra, utflykter, transporter m.m.

Time in Sardinia
Via Oristano 11
08048 Tortolì (OG)

Reception:
Tel. (+39) 0782.667447
e-mail: info@timeinsardinia.com
bokningar: booking@timeinsardinia.com

 Skypeadress:timeinsardinia

Öppet från måndag till lördag 9.00-13.00 – 16.00-19.00

Att ta sig till Ogliastra

HAMNAR.
– Arbatax km. 4
– Cagliari km. 140
– Olbia km. 170
– Porto Torres km. 250

FLYGPLATSER
Tortolì km. 4
Cagliari km. 140
Olbia km. 170
Algherokm. 273

TURISTHAMNAR.
Arbatax
Santa Maria Navarrese

MED BUSS OCH TÅG.
Autobus ARST
Autobus
FdS

 

Tags: ,

Category: Nuoro, Barbagia & östkusten

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates