Spa, idrott och hotell i trivsam miljö

| maj 9, 2012

Restaurangen Mirto intill poolen

Höj upplevelsen av Sardinien genom att boka in på ett spa och fitness
center i Olbia. Här finns skönhetsklinik, relaxavdelning, sportanläggningar och
tillgång till idrottläkare och skönhetskirurgi för olika slags
behandlingar.

Geovillage Sport Wellness & Convention Resort ligger nära kuststaden Olbia med internationell flygplats och hamn. I Olbia finns restauranger, butiker och ett stort nöjesutbud. Bra kommunikationer till hotellet med lokal buss eller hämtning från flygplats.

Resorten erbjuder boende i Geovillage Hotel **** som har dubbelrum i standard- eller superiorklass och Geovillage Sport Hotell ****s som har dubbelrum i standard- och superiorklass, trippelrum och sviter.

Resorten har närhet till större sportarenor och träningslokaler. Gäster på hotellet har fri tillgång till resortens egna anläggningar för idrott och motion med relaxavdelning och spa.

Geovillage Sport Wellness & Convention Resort välkomnar sina gäster till ett boende i bekväma rum med hög komfort. Geovillage Hotell rymmer 254 rum av olika klass: från standard (inkluderar en dubbelsäng eller två enkelsängar, balkong med utsikt över resortens park, badrum i marmor med dusch och badkar) till Superior (som ovan men något rymligare rum med soffa och bord samt dusch och badkar separat).


Geovillage Hotell fruktbuffé
Geovillage Hotell fruktbuffé

I priset för såväl standardrum som superior ingår: frukostbuffé, obegränsad tillgång till centrets anläggningar med turkiskt bad, medelhavsbad, bastu, kallbad, aromatisk dusch med mynta eller maracujà, bassäng med masserande luftströmmar, relaxavdelning m.m. Fri tillgång till centrets sportavdelning med simbassäng, tennisplaner och gym. Samtliga rum är utrustade med snabb internetuppkoppling, telefon, minibar, säkerhetsskåp, satellit-tv, fön och luftkonditionering.

Hotellet är handikappanpassat. Begär handikappanpassat rum vid kontakt med hotellet.



Tennisbanor i sportcentret

För speciella erbjudanden och arrangemang, se hemsidan. Där finns erbjudanden för barnfamiljer, en romantisk vistelse för två, inriktning på sportaktiviteter eller skönhetsvistelse. Spara upp till 40% på ”low cost”, vilket endast innebär att bokningen och betalningen sker direkt. Ingen återbetalning.

Mot särskild avgift erbjuds tvättservice, rumsservice, individuella tennislektioner, hyra av stolar och parasoll på stranden, hyra av bil, cykel, motorcykel och båt samt barnvakt.

För mer information och bokning, se hemsidan:

http://www.geovillage.it

Geovillage Hotel ****
Telefon: +39 0789 554000 / +39 0789-028048
Fax: +39 0789 57700

Adress:
Circonvallazione Nord, Direzione Golfo Aranci
07026 Olbia, Olbia-Tempio, Sardegna – Italia


Geopalace sportarena
Geopalace sportarena


Geovillage Hotell bassäng
Geovillage Hotell bassäng


Geovillage Hotell Superior
Geovillage Hotell Superior

Benessere Center

Parken till Benessere Center
Parken till Benessere Center

I Geovillage Sport Wellness & Convention Resort finns Benessere Center. Hälsocentret är den perfekta platsen för att återställa din sinnesfrid, hälsa och kondition. Centret är uppdelat på tre områden: Medicin och kirurgi, Skönhet och Relax.

Medicin och kirurgi
Medicinska området har en yta på 400 kvm. Här finns tillgång till läkarmottagning med allmänmedicin och kirurgi för behandling av olika åkommer relaterat till idrott. Även fysisk rehabilitering, ortopedi och kostrådgivning.

Estetisk Medicin: Medicinska specialister finns till hands för olika slags behandlingar av ansiktet och kroppen. Estetisk kirurgi, plastikkirurgi samt diet- och kostrådgivning.


Skönhetscentret
Skönhetscentret

Estetik

I centret finns en skönhetsklinik som erbjuder de senaste behandlingarna för ansikte och kropp. Solarium med dusch, säng- eller tresidessolarium. Skönhetskliniken utför kosmetiska behandlingar av hög kvalitet med användande av naturprodukter och extrakt av medicinalväxter från Sardinien.

Aqua – relaxavdelning

Vatten är det enklaste och mest effektiva medlet att ge stimulans åt trötta muskler. I denna unika och charmiga avdelning, med en stor bubbelpool, varma och kalla bad, används nyutvecklade metoder för avslappning med hjälp av naturliga element som dofter, färger och ljus. Duschar som ger ”känslomässiga” intryck, liknande tropiska regn, växter, belysning med mera, i en atmosfär inriktad på total avkoppling. Gästerna serveras  doftande och välgörande te som avslutning på en naturlig behandling av kropp och själ. För att boka eller få ytterligare information, vänligen kontakta vår kundtjänst.


Se hemsidan: http://www.geovillage.it/ för mer information om anläggningen och bokning av hotell.</p><br /><br />
<p>E-post: info@geovillage.it</p><br /><br />
<p>Geovillage Hotel ****<br /><br /><br />
Telefon: +39 0789 554000 / +39 0789-028048<br /><br /><br />
Fax: +39 0789 57700</p><br /><br />
<p>Adress: Geovillage S.p.A.<br /><br /><br />
Circonvallazione Nord Direzione Golfo Aranci<br /><br /><br />
07026 Olbia, Olbia-Tempio, Sardegna - Italia<br />

Tags: , , ,

Category: Featured, Olbia, Costa Smeralda & Gallura, Sport

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Workout skriver:

    Great! thanks for the share!

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates