Resort Hotel Nuraghe Arvu **** i Cala Gonone

| juni 4, 2012

Foto: Hotel Nuraghe Arvu

Resort Hotel Nuraghe Arvu är ett fyrstjärnigt hotell på en av Sardiniens absolut mest attraktiva platser, i Cala Gonone på östkusten intill Golfo di Orosei, en turkosblå bukt i Medelhavet. Namnet kommer av den antika sardiska byggnad som ligger några hundra meter från hotellet, Nuraghe Arvu, som betyder den vita nuragen.

Platsens naturliga skönhet, elegansen i arkitektur och inredning, det högklassiga köket och goda servicen med gammaldags gästfrihet gör detta hotell till en riktig pärla! Läget kan inte bli bättre.

De rymliga rummen har möblerats med möbler och tyger i traditionell rustik sardisk stil. De flesta av rummen erbjuder havsutsikt. Alla rum har egen ingång, privat terrass, luftkonditionering,minibar, satellit-TV, säkerhetsskåp, telefon och internet. Hotellet har även handikappanpassade rum. Det finns också tre extra lyxiga sviter.

© Hotel Nuraghe Arvu

Restaurangen har en stor luftkonditionerad matsal och en terrass med utsikt över poolen, havet och bergen. Från köket serveras traditionella sardiska rätter och specialiteter från den vedeldade grillen. Ett urval av lokala sardiska och italienska viner rekommenderas till.

Hotellet har en egen vinkällare med utrymme stort nog att ta emot gäster för vinprovningar.

© Hotel Nuraghe Arvu

Den 400 kvadratmeter stora poolen är anpassad både för barn och vuxna och är utrustad med en massagepool med luftströmmar för massage av rygg och fötter. Poolen är tillgänglig direkt från rummen som ligger i en halvcirkelformad båge runt den.

Cala Gonone kan nås genom flera internationella flyg- och båtförbindelser från fastlandet. I Olbia Costa Smeralda finns en internationell flygplats och hamn. Norwegian flyger mot Olbia från Arlanda, Göteborg, Oslo och Köpenhamn under sommarsäsongen. Avståndet till Olbia är cirka 105 km, motorväg 131 (1 timme och 15 min.)

Hotel Nuraghe Arvu
Viale Bue Marino – Calagonone
08022 Dorgali (NU)
Tel. 0784 920075
Fax 0784 920516
Mobil 333 2694693
info@hotelnuraghearvu.com
www.hotellnuraghearvu.com

 

Tags: ,

Category: Nuoro, Barbagia & östkusten

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates