L’Agnata di De André – romantiskt hotell i hjärtat av Gallura

| juli 28, 2012

Foto: Hotel Agnata i Tempio Pausania

Detta hotell är något alldeles unikt! I en gammal gård som varsamt har restaurerats sedan 1960-talets slut har ägarna skapat ett personligt hotell med individuellt utformade rum. Hotellets elva rum varav ett handikappanpassat är fördelade på den gamla huvudbyggnaden och en modernare tillbyggnad.

Trädgården och bassängen är en skapelse i sig. En italienskt arkitekturtidskrift har gjort ett reportage om poolen för dess artistiska utformnings skull.

Omgivningarna

Hotellet ligger utanför Tempio Pausania i hjärtat av Gallura i fantastiskt vacker natur som skiftar med årstiden. Avstånd till Olbia cirka 35 km. Det går att ta sig till hotellet med buss från flygplatsen till Tempio Pausania och sedan vidare med taxi, men för att även kunna göra utflykter i det vackra Gallura rekommenderas bil.

L’Agnata di De Andréwww.agnata.com – originellt och konstnärligt, ett hotell som överträffar det mesta!

Tags: ,

Category: Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates