Sardiskt möbelhantverk intill agriturismo Rena

| juli 5, 2012

Vardagsrummet i Fabio Vigliolis gästhus. Huset är en stengrotta och inredningen, inspirerad av Familjen Flinta, är utsökt designad.

 

Hantverk i trä, möbler och inredningsarbeten

Det sardiska möbelhantverket har en rustik lantlig charm. Med förebild i den galluriska lantgårdens inredningar tillverkas möbler i trä med målade dekorationer. Dagens unga möbeldesigners tar utgångspunkt i traditionen och förnyar den med andra material och former.

Fabio Viglioli
Loc. Rena, 07021 Arzachena
Tel: +39 349 8383156
http://fabioviglioli.wordpress.com

Fabio Viglioli är en ung möbelsnickare, designer och inredningsarkitekt som tillverkar möbler i trä med konstfulla intarsiainläggningar. Han utför även snickeri- och inredningsarbeten i trä och sten för villor, restauranger och hotell. Det egna gästhuset, byggt som en stengrotta, har varit omskrivet i italienska inredningstidningar. Verkstaden ligger på lantgården Renas ägor som drivs som agriturismo. Dit kommer man om man från Arzachena tar vägen över bergen i riktning mot La Conia – Cannigione.

Tags:

Category: Shopping

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates