Hyra lägenhet på Sardinien med havsutsikt och stor terrass

| oktober 23, 2012

Lägenhet med havsutsikt från lägenheten Panorama-Sardegna

Galluras rika natur och kultur

Foto: Panorama Residences

Upptäck norra Sardinien med bas i Panorama Residences lägenheter i Baia Caddinas! Gallura bjuder på en spektakulär natur och intressant kultur med viktiga historiska och arkeologiska lämingar. Här finns möjligheter till en aktiv semester med vandringar i bergen, segling, dykning, ridning, mountainbike på slingrande cykelvägar i bergen och utsökta måltider på restauranger och agriturismon i närheten. Du har samtidigt  omedelbar närhet till turistorter på Costa Smeralda som Porto Cervo och Porto Rotondo. Hela kuststräckan bjuder på underbart kristallklart vatten. Möjlighet finns att göra båtutflykter i La Maddalena skärgård, en marin nationalpark med paradisiska stränder och små öar. Nedan ser du det kristallklara vattnet längs kusten och ön Figarolo.

Kristallklart vatten längs hela kusten

Panorama Residences nära Golfo Aranci

Bostadskomplexet består av 5 lägenheter och 2 våningar i markplan. Det är beläget i Baia Caddinas i utkanten av Golfo Aranci, ett litet kustsamhälle 20 minuters bilfärd från Olbia med internationell flygplats och hamn. Det geografiska läget är optimalt, inte bara på grund av att de vackraste stränderna i Gallura lätt nås till fots eller med bil, men också för att Panorama Residence är bara 1,5 km från Golfo Aranci centrum med butiker, restauranger, caféer, post och apotek. I Baia Caddinas på ca 200 meters avstånd från lägenheten finns en marknad där du kan handla grönsaker, fisk, kött, ost, bröd och annat du behöver till middagen. Där finns också en pizzeria, restaurang, glassbar, flera butiker och en tobakshandlare.

Lägenheter med terrass och havsutsikt

Terrass till lägenheten Serena 3

Alla lägenheter har en skyddad veranda utrustad med grill. Från verandan ges en fantastisk utsikt över bukten och öarna Figarolo och Tavolara. Panorama Residence ligger mycket nära den vackra stranden i Baia Caddina. Det är en vit sandstrand omgiven av granitklippor med lugna havsvatten, vilket gör det till en idealisk plats speciellt om du har barn. Vissa lägenheter som t.ex Serena 3 (bild ovan) har en extra stor veranda utrustad med utomhuskök.

Tvisamt boende med ljusa fräscha rum

Vardagsrum Matteo

Sovrum i lägenheten Matteo

Rummen är rena, fräscha och personligt inredda. Ingen lägenhet är den andra lik. För mer information och bilder, se hemsidan.

Res under lågsäsong – upplev mer!

Veckopriset är från 399 euro per vecka under april och oktober – tider på året då Sardinien har ett perfekt klimat och turistsäsongen ännu inte har blivit intensiv. Se hemsidan för priser på de olika rummen.

Panorama Residences Via dei Mirti n.15 Golfo aranci(OT) Cap:07020 Sardegna- Italia
Tel/Fax: 0039 0789 46147, Mobil:0039 3337250455, Email: tentialberto@yahoo.it

Webbsida: www.affittosardegna24.it

 

 

Tags: , , ,

Category: Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates