Hotel Excelsior La Maddalena

| november 25, 2013
Fyrstjärniga Hotell Excelsior ligger på ön La Maddalena i en marin park på Sardiniens nordostkust omgiven av paradisiskt turkost vatten och öar med gnistrande vita stränder. I stadens centrum finns ett rikt utbud av restauranger, barer, diskotek och butiker.

Terrassen med havsutsikt från Hotell Excelsior, La Maddalena Terrassen med servering och bar på första våningen med utsikt över havet är öppen från 07.30 till 01.00. Flera rum har havsutsikt.

Excelsior-1

Entrén och trapphallen är verkligen pampig! Hotellet som nyligen har renoverats har 27 rum inkluderande 3 sviter och en romantisk svit för två som är extra elegant inredd.

Rum med jacuzzibad och tv i badrummet

Välj mellan dubbelrum med lyxigt badrum, svit för två med jacuzzi, familjesvit för fyra eller bröllopssviten. Hotell Excelsior har prisvärda erbjudanden för vistelser vår och höst. Alla rum har snabb internetuppkoppling, air condition, säkerhetsskåp, badrum med dusch eller jacuzzi, satellit plasma-tv, telefon m.m. I sviterna finns extra utrustning som tv i badrummet, jacuzzi och ett rymligt vardagsrum. Familjesviten är 30 kvm stor med dubbelrum, jacuzzibad och vardagsrum med bäddsoffa för två personer.

Excelsior-8

Excelsior-6

 Erbjudanden

När Sardinien är som behagligast för oss nordbor på våren och hösten finns det goda chanser att ta del av erbjudanden. Se till exempel Hotel Exelciors erbjudanden om boende i dubbelrum från 65 € per person. Dubbelrum med havsutsikt från 85 €.

Kontakt

Hotel Excelsior La Maddalena
Via Amendola n°7
La Maddalena 07024
Phone:0789 721047
Fax:0789 721197
info@excelsiormaddalena.com
www.excelsiormaddalena.com

Tags:

Category: Olbia, Costa Smeralda & Gallura, Sport

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates