Tenuta Pilastru lyxig agriturismo i Arzachena, Gallura

| januari 14, 2015

Tenuta Pilastru, huvudbyggnaden.

Agruturismo med hotellstandard och nära till Costa Smeraldas stränder. Tenuta Pilastru erbjuder hög standard och centralt läge.

Agriturismo med hotellstandard

Tenuta Pilastru är en agriturismo inrymd i en typisk galluresisk lantgård från 1840, moderniserad och pietetsfullt renoverad. Gården har 32 rymliga, luftiga och ljusa rum som alla är möblerade i en smakfull lantlig stil med naturliga färg- och materialval.

Rummen har hotellstandard med luftkonditionering, satellit-tv, telefon, minibar, badrum med dusch och/eller badkar och hårtork. I huvudbyggnaden finns en foajé med öppen spis.

Restaurang

I en separat byggnad ligger restaurangen som erbjuder ett brett urval av de typiska lokala rätterna. Köttet och vinet kommer direkt från egen gårdsproduktion och den hemlagade pastan är tillagad enligt traditionella recept.

Med bara 15 minuters avstånd till Costa Smeraldas vita stränder och beläget endast 5 km utanför Arzachena stadskärna har Tenuta Pilastru ett strategiskt läge. Runtomkring finns betesmarker och gröna kullar, lustiga stenformationer och grottor av granit.

Lantlig omgivning

På promenadavstånd ligger stallen. Därifrån görs turer till häst till närliggande arkeologiska fält med jättegravar och megalitcirklar.Tenuta Pilastru är öppet året runt. För information om priser och bokning, se hemsidan: www.tenutapilastru.it.

Vägbeskrivning: 5 km norr om Arzachena på vägen mot Palau.

Tenuta Pilastru
Loc. Pilastru
07021 Arzachena
Tel. 0789/82027
Mob. 333/7036648
http://www.tenutapilastru.it/

Tags:

Category: Agriturismo - Bo på lantgård, B&B, Olbia, Costa Smeralda & Gallura

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates