Hotel Dolce Vita **** nära Porto Cervo, Costa Smeralda

| november 19, 2011

Hotel Dolce Vita, Costa Smeralda, Sardinien

Fem minuter från Porto Cervo med utsikt över Costa Smeralda ligger Hotel Dolce Vita inbäddat i medelhavets grönska. Se deras hemsida för specialerbjudanden.

Nära service och butiker

Hotellet ligger i Liscia di Vacca som är en by belägen ovanför Porto Cervo. Här finns närhet till all service: butiker och snabbköp. Det är en strategisk utgångspunkt för en semester på Costa Smeralda då det är nära till allt. Hotellet är litet och ombonat och mycket trivsamt.

För mer information och bokning, se hemsidan:

Costa Smeralda Hotel – 07021 Porto Cervo (OT) Sardinia – Tel. +39 0789 91855 . Fax +39 0789 906532 . info@hotel-dolcevita.it
www.hotel-dolcevita.it

Rum Hotel Dolce Vita

Utlflykter i omgivningarna

Med utgångspunkt från hotellet är det enkelt att göra utflykter med båt till La Maddalena-arkipelagen. Företaget Velieri di prestigi ordnar båtutflykter med motorburna segelbåtar i gammal stil. Exkursioner till det inre av Sardiniens bergiga områden för trekking organiseras av Barbagia Insolita. AM Service som finns på alla flygplatser på Sardinien hyr ut bilar för kortare eller längre tid. Den som vill gå en dykkurs eller göra dagsexkursioner med båt för att dyka och snorkla i La Maddalena kan kontakta Orso Diving som har högkvalificerade instruktörer. Lägenheter och villor på hela norra Sardinien inklusivee Costa Smeralda och La Maddalena förmedlas av mäklare Mesa Immobiliare.

Costa Smeralada, Sardinien

Tags: ,

Category: Hotell, Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates