Hotel Parco degli Ulivi **** i Arzachena

| november 19, 2011

lantligt beläget hotell på Sardinien

Naturskönt beläget på en höjd, omgivet av granitklippor och buskvegetation och i skugga av svalkande olivlundar. Hotel Parco degli Ulivi förenar skönheten i Galluras uråldriga landskap med modern komfort och hemtrevlig atmosfär.

Lantligt beläget hotell

På landsbygden, 2 km från Arzachena stad utefter vägen i riktning mot havet och den lilla kuststaden Cannigione, ligger detta fyrstjärniga hotell. Parken som har gett hotellet sitt namn skuggas av uråldriga olivträd.

Arkitekturen är traditionell för området med murade stenväggar, enkelkupat tegel och överbyggda terrasser. Det är en stil som behagligt smälter in i landskapet. Invändigt används naturmaterial som granit, trä, terrakotta och keramik.

Restaurang med medelhavskök

Hotel Parco degli Ulivi har en restaurang med typiskt medelhavskök och sardiska rätter och fisk som specialitet. Restaurangens terrass har en panoramautsikt över bergen och hotellets turkosblå swimmingpool.

Rummen är modernt inredda med den typiska sardiska stilen i möbler, tyger och material. Känslan är innovation och tradition i förening. Varje rum har balkong och/eller terrass, air condition, telefon, internet, plattskärms-tv, satellitmottagning, dvd och cd,

För mer information och bokning, se hemsidan:

Hotel Parco degli Ulivi – Località Rena – 07021 Arzachena (OT) – Tel. +39 0789.81888 – Fax +39 0789.844082
lantligt beläget hotell nära Costa Smeralda
Trevliga sällskapsrum med mysig atmosfär.
Lantligt hotell på Sardinien
Entré till ett av rummen med egen ingång från parken. De robusta materialen och byggnadsstilen är typisk och traditionell. Framför trappan, en av naturen formad ”modern” skulptur.

Tags: ,

Category: Hotell, Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates