Hotel Villa del Golfo lyxhotell på Sardinien

| november 19, 2011

Hotel Villa del Golfo i Cannigione, Costa Smeralda, kommer att överraska dig. Det är inte bara ett lyxhotell med utsikt över det smaragdgröna havet på Sardinien. Det är också ett hem, eller snarare det hem vi alla drömmer om att ha: elegant, ombonat och bekvämt.

Lyxigt lägenhetshotell med många möjligheter

Läget erbjuder vidsträckta vyer över den vackra Arzachenabukten, ön Caprera och La Maddalena-arkipelagen på Sardiniens nordöstra kust. I området finns stora möjligheter till en aktiv vistelse: segling, dykning, windsurf, tennis, ridning och golf. Gäster kan mot en avgift använda hotellets privata yacht, en Jeanneau Sun Odyssey 52,3 deluxe, för turer i skärgården eller helt enkelt som en flytande restaurang vackra sommarkvällar.

Cannigione fiskeby vid havet

Hotel Villa del Golfo ligger i Cannigione, ett gammal fiskeby i Arzachenabukten med omedelbar närhet till Smaragdkustens vackra stränder. Från Olbia internationella flygplats som har förbindelser till alla större städer i Italien och Europa är det 30 km. Från Olbia går även färjetrafik till Genua, Civitavecchia (Rom) och Livorno.

Hotell Villa del Golfo erbjuder all tänkbar service: en stor utomhuspool med havsvatten; ett fitness center med solarium, gym och spa; en utsökt restaurang med havsutsikt; pianobar, bibliotek och läsrum med öppen spis samt sällskapsrum för bridge och biljard.

Hotell med havsutsikt

Hotellet har 49 dubbelrum med eller utan terrass och havsutsikt. Två av rummen är handikappanpassade. Rummen är inredda i typisk stil för Costa Smeralda med kakel i terrakotta och azurblått, antikmålade möbler och snickerier samt typiska textilier för Sardinien.

Det finns två sviter med sovrum och salong, sex seniorsviter med havsutsikt, trädgård med portik samt privat bassäng och parkering samt två seniorsviter med havsutsikt, terrass med jacuzzi och privat parkering.

Svit med terrass

Sviterna är rymliga 45 m2 + 20 m2 terrass. Alla rum och sviter har luftkonditionering, satellit-tv och telefon med datoruttag och Internet.

Hotel Relais Villa del Golfo
Loc. La Conia
07020 Cannigione (Olbia-Tempio)
Tel. +39 0789 892091. Fax. +39 0789 892101
Email: booking@hotelvilladelgolfo.it
www.hotelvilladelgolfo.it

Tags:

Category: Hotell, Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates