La Murichessa B&B Costa Smeralda, Sardinien

| november 19, 2011

Ett bed & breakfast utöver det vanliga. Här finns möjlighet att bo i ett lyxigt rum med panoramautsikt över havet och egen terrass till facilt pris. Alla rum har eget badrum och havsutsikt. Detta b&b ger valfrihet. Dubbelrum från 50€ per rum.

B&B med eget badrum och havsutsikt

Bed & breakfast la Murichessa ligger i Loc. Vaddimala, 11 km från Porto Cervo, nära Cannigione, Baia Sardinia, San Pantaleo och några minuter med bil från Arzachena, huvudorten på Costa Smeralda.

Denna oas är omgiven av grönska och här råder lugnet och stillheten, men på bara några minuter med bil kan man nå de bästa stränderna längs Costa Smeralda.

Sportaktiviteter och utflykter

Härifrån är det möjligt att följa med på båtturer, ta en runda på närmaste golfbana, rida i omgivningarna, segla och ägna sig åt vattensporter som windsurfing och draksurfing. För den natur- och kulturhistoriskt intresserade ger området rika möjligheter till utflykter på egen hand eller i grupp till fantastiska platser. Det finns bland annat flera arkeologiska fyndplatser i närheten med jättegravar, dolmen, nurager och boplatser.

För mer information, se hemsidan: www.lamurichessa.it

La Murichessa – B&B utöver det vanliga

La Murichessa är ett bed & breakfast utöver det vanliga. Här bor man trivsamt i en ombonad miljö. Bilden visar vardagsrummet med öppen spis.

La Murichessa är ett bed & breakfast med en standard utöver det vanliga. Huvudbyggnaden är låg i traditionell stil med utsökta detaljer och gedigna material.

Tags: ,

Category: B&B

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates