Köpa lägenhet på Sardinien, Olbia – Porto Cervo

| januari 25, 2012

Välrenommerad mäklarbyrå i Porto Rotondo och Costa Smeralda. Lägenheter, hus, bebyggelsebar mark och affärslokaler.

Mäklare i Costa Smeralda

La Residenza mäklarbyrå har funnits på marknaden i många år med Porto Rotondo och Costa Smeralda som upptagningsområde. Företaget har öppet året runt och erbjuder sina kunder mäklartjänster vid försäljning av olika slags objekt: hus, lägenheter, affärslokaler, exploaterbar mark samt hyresobjekt. La Residenza bistår även med hjälp i tekniska frågor kring köp och hyra av byggnader och mark. Under vinterperioden kan La Residenza garantera regelbunden tillsyn av egendomen.

Porto Rotondo

Porto Rotondo ligger mellan Olbia och Porto Cervo och är en av de viktigaste och mest kända turistorterna i Italien. Den har en hamn för båtar i lyxklass och organiserar årligen internationella seglingstävlingar. Det är ett känt tillhåll för kändisars nattliv. Gå till La Residenzas hemsida.

 

Tags: , , , , , ,

Category: Lägenhet

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates