Il Cormorano restaurang och pizzeria i Cala Gonone

| maj 6, 2012

Restaurang Il Cormorano som ligger mittemot hamnen i Cala Gonone grundades 1992 av systrarna Paola och Francesca.  Tack vare entreprenörsanda och stor erfarenhet inom restaurangbranschen har de skapat en miljö som är elegant i en traditionell stil. Där kan du smaka spännande lokala rätter, havets läckerheter och välgjorda pizzor.

I en trivsam lokal nära havet

Restaurangen välkomnar dig till luftkonditionerade rum som är intredda i traditionell stil eller till terrassen som skuggas av träd och är omgiven av grönska. Personalen strävar efter att tillfredsställa allas önskemål med professionalitet och artighet och ser även till de yngre gästernas behov.

 Traditionella lokala rätter och pizza

På menyn finner du de genuina smakerna i det lokala sardiska köket bland korvarna, köttet och den färska hemmagjorda pastan, i säsongens grönsaker, ostar och havets frukter, allt ackompagnerat av viner gjorda på druvor typiska för Sardinien såsom Vermentino och Cannonau av klassiska märken som även hittas i enotecan intill restaurangen.

Restaurang och pizzeria Il Cormorano
Via Vespucci , 6 08022 Cala Gonone  Tel.+ 39/ 0784.93601  
 cormorano.rist@gmail.com  

Tags: ,

Category: Pizza & pasta, Traditionella menyer

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates