Dyka och snorkla på Sardinien

| november 12, 2011

Havet utanför Sardiniens kust är perfekt för dykning. Det kristallklara vattnet ger dig lång sikt och är perfekt att snorkla i. I kustens många undervattensgrottor upplever du en hänförande stillhet och estetisk njutning.

La Compagnia Dell’ Avventura

Centro Vacanze Isuledda (Cannigione, Olbia-Tempio)
+39 0789 86253
www.lacompagniadellavventura.com

 

I anslutning till campingen Isuledda med bad och service finns denna dykskola och uthyrningsfirma för olika slags sportaktiviteter såsom dykning, vattensport och vandring. Anläggningen ligger längs kusten av La Maddalena-arkipelagen, en av de vackraste nationalparkerna i världen. Där finns kristallklart vatten, orörda stränder, färgglada fiskar och koraller för den dykglade.

I anslutning till campingen Isuledda med bad och service finns denna dykskola och uthyrningsfirma för olika slags sportaktiviteter såsom dykning, vattensport och vandring. Anläggningen ligger längs kusten av La Maddalena-arkipelagen, en av de vackraste nationalparkerna i världen. Där finns kristallklart vatten, orörda stränder, färgglada fiskar och koraller för den dykglade.

Areamare Diving Center di Marco Ferrazza

Via Vespucci 52
Cannigione
Tel: +39 3388221135
E-mail: info@areamare.com
Web: www.areamare.com

 

Öppet från juni till oktober, även vid större helger på våren. Företaget gör turer till många platser, främst till la Maddalena-arkipelagen där de vackraste platserna för dykning och snorkling finns. Som dykare har du möjlighet att beträda områden som normalt är stängda för turister av hänsyn till strändernas känslighet. Grupperna är begränsade till 4-5 deltagare vilket medger personlig handledning och stor uppmärksamhet.

 

 

Tags: , ,

Category: Featured, Sport

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates