Pizzeria, spaghetteria och pubmeny

| november 19, 2011

Pizza kan serveras på såväl enklare tavernor som fina restauranger med vit duk. Restauranger med vedeldade pizzaugnar skriver  att de har en ”forno a legna”.

The Roadhouse – Steakhouse Pizzeria
Loc. Tiana
07021 Arzachena
Tel: 0789/82475
www.theroadhousesardegna.com

 

Restaurangens specialitet är kötträtter med internationellt ursprung. Här serveras saftig filé från viltgående argentinska djur, feiojada från irländsk angus och specialiteten chianina från Toskana. Restaurangen ligger på vägen mellan Arzachena och Palau, 10 minuter från Costa Smeralda och 30 minuter från Teresa di Gallura.


La Terrazza
Centro il Delfino – Viale Costa Smeralda
07021 Arzachena
Tel: 0789 82575

 

På huvudgatan Viale Costa Smeralda 51 finns La Terrazza, en pizzeria och restaurang med vedugnsbakad pizza, pastarätter och traditionell italiensk och sardisk meny. Restaurangen är trevligt inredd med vita dukar på borden. I Centro Delfino, ett litet köpcentrum, finns en bar som serverar smörgåsar och drycker och strax intill finns en bankomat och en bensinstation.

 
La Vecchia Costa
Loc. La Punga
Arzachena – 1 km från Porto Cervo
Tel. +39 0789/98688
www.lavecchiacosta.it
 

Lättillgängligt med bil en km utanför Porto Cervo på vägen mot Arzachena ligger denna restaurang och pizzeria som har öppet året runt. Matsalen är stor och rymmer 400 gäster. För en vedugnsbakad pizza med en karaff vin eller öl är priset plånboksvänligt, ca 25 € för två personer inklusive kuvertavgift. A la carte är rätterna något dyrare. Restaurangens specialitet är fisk.

Tags: ,

Category: Pizza & pasta

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates