Taxiservice, transfer till och från flygplatser på Sardinien

| december 7, 2011

Stefano Scalas

Cagliari

Stefano Scalas

Sardinia Driver – service 24h. Transfer till och från flygplatsen i Cagliari, handikappanpassad buss med ramp för rullstol, guidade körningar med flerspråkig guide (på beställning för mindre grupper). Se hemsidan för priser och guidade turer. Sardinia Drivers ledord är pålitlighet, punktlighet och konkurrenskraftiga priser.

Costa Smeralda/Gallura

Antonello Cucciari

Costa Smeralda och transfer till flygplats i Olbia. +39 338 1113383 (beställning). Pålitlig taxichaufför som har hela Costa Smeralda som upptagningsområde, även transfer till Alghero flygplats på begäran. Till Sardiniafocus läsare ger Antonello 10% rabatt. Uppge Sardiniafocus (Pasquale Inzaina) vid beställning.

Pietro Mancini

Porto Cervo (Costa Smeralda). +39 339 310 1006 (beställning), +39 336 814183 (mobil). Station: Piazza Hotel Cervo. Taxi på beställning, se telefonnummer ovan. Pietro Mancini kör även kortare eller längre dagsresor samt transfer till flygplatsen i Alghero.

Guiseppe Sanna

Via Napoli 13, 070 21 Arzachena. Mobil: +39 348 8862730. Taxi eller hyra av bil med privat chaufför. Guiseppe Sanna ger 10% rabatt till den som uppger Sardiniafocus vid beställningen. För enskilda och större eller mindre grupper finns olika bilar/bussar tillgängliga. Guiseppe Sanna kör även till/från flygplatsen i Alghero.

Tags: , , ,

Category: Transport

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates