Hotel Tabby i Golfo Aranci med havsutsikt nära stranden

| oktober 20, 2012

Golfo Aranci

Några kilometer från Costa Smeralda, en kvarts bilfärd från staden Olbia med internationell flygplats och hamn, ligger kustsamhället Golfo Aranci som är ett gammalt fiskesamhälle, idag en turistort med hotell, restauranger, caféer och en affärsgata. Golfo Aranci har också en viktig hamn med förbindelse till fastlandet. Här finns flera fina stränder som Cala Moresca, Cala Greca, Cala Sabina och Spiaggia Bianca.

Rum nära stranden med havsutsikt

Hotel Tabby är ett nybyggt hotell som ligger precis vid stranden nära stadskärnan. Det har olika slags rum: enkelrum, dubbelrum, trippel- och fyrbäddsrum samt familjerum utrustade med barnsäng, barnstol och flaskvärmare. Några rum har rymlig terrass och havsutsikt. Samtliga är elegant inredda och utrustade med bekvämligheter som privat bad, aircondition, minibar, satelit-tv, telefon, säkerhetsskåp, hårfön, strykjärn m.m. På hotellet finns också möjlighet att få massage.

Unik design

Vissa rum är inredda i exklusiva möbler i en etnisk stil för en annorlunda och personlig atmosfär. Från balkongen kan du njuta av av en av de vackraste kuststräckorna på Sardinien och lyssna till havets vågor som slår mot stranden.

Hotellet är öppet året runt.

Se hemsidan för bokning.

 

Tags: , ,

Category: Olbia, Costa Smeralda & Gallura

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates