Bed & Breakfast Santa Lucia i Arzachena stad

| november 19, 2011

Centralt B&B i Arzachena

B&B Santa Lucia i Arzachena ligger centralt mitt i staden nära butiker, restauranger och barer. Det är ett nybyggt hus med en liten innergård och en trädgård. Utanför finns den berömda baren Garbo där Costa Smeraldas vip festade på 70-talet. Här spelas ibland musik och i kyrkan ordnas konserter. Arzachena är största orten på Costa Smeralda med bussanslutning från Olbia flygplats och hamn. Härifrån utgår också trenino verde, turisttåget som tar dig till de vackraste platserna i Gallura.

Välj rum i olika stil och kulör, bilder finns på hemsidan som utförligt visar rummens standard. Rummen städas varje dag och har tillgång till Internet wi-fi. I matsalen serveras en kontinental frukost som även kan fås serverad i trädgården. Barnstolar och barnsängar finns om så önskas.

För information om utflykter till havs med båt och andra aktiviteter, fråga i receptionen.

För priser och mer information, se hemsidan:
www.bbslucia.it

Frukosten serverad i trädgården.

På innergården finns en stillsam och grön plats för sköna utekvällar.

Huset är gediget byggt i sardisk huggen granit och vackert dekorerat.

Tags:

Category: B&B

Comments are closed.

WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates